Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/digojim.nl/httpdocs/beheer/db.php on line 7 Digojim - Klezmer
Algemeen Nieuws Agenda Pers Foto's Films Discografie Gastenboek Contact
Home
Dertig jaar Klezmer

Di Gojim bestaat dertig jaar en dat gaat gevierd worden! Dé band die de klezmer in Nederland groot heeft gemaakt, is energieker dan ooit. Zes mannen en een dame zorgen voor een muziekbeleving, waar u niet bij stil kunt blijven zitten. Boegbeeld van de band is zangeres Alysia van Horik, die met een dijk van een stem overrompelt en ontroerd. De nieuwe generatie wordt vertegenwoordigd door Douwe Nauta (viool) en Ruben Mulder (toetsen). Zij kregen de klezmermuziek met de paplepel ingegoten. Als kers op de taart spelen regelmatig voormalig-bandleden mee. Dertig jaar Di Gojim, dat is trakteren op een swingend en dampend concert; vocale kleinkunst en instrumentaal vuurwerk.

Di Gojim bestaat uit Alysia van Horik (zang), Jaap Mulder (klarinet, saxen, zang), Sjaak van der Reijden (trompet, accordeon), Eric Roelofsen (trombone, tuba), Vincent Knaven (slagwerk), Douwe Nauta (viool) en Ruben Mulder (piano).
De “friends” zijn Jacob Sijtsma (accordeon), Tseard Nauta (gitaar, contrabas) en Joris van Beek (viool, contrabas).

Reacties uit publiek:

“Het was inderdaad weer een feest. Wat een passie en wat een virtuoos spel van jullie allemaal.”

“Blijvend succes, feest en emotie – een mooie mix. Genoten!”

“Super!! Wat een stem die Alysia, die mogen jullie wel vaker meenemen. Het was weer helmaal top”.

“Wat een show! Wat een geweldige muzikanten bij elkaar. Echt genoten!”