Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/vhosts/digojim.nl/httpdocs/beheer/db.php on line 7 Digojim - Klezmer
Algemeen Nieuws Agenda Pers Foto's Films Discografie Gastenboek Contact
Home
Di Gojim & Friends met Extravaganza

Di Gojim is dé band die de klezmer in Nederland groot heeft gemaakt. Dertig jaar geleden als muzikale pioniers gestart, inmiddels vele muziektheater-voorstellingen en buitenlandse tournees verder. De muzikanten zijn gepokt en gemazeld in het theater-circuit. De vonk die zoveel jaren geleden oversprong is nog altijd niet gedoofd.

Di Gojim bestormt de podia met een wervelende show met oud en nieuw materiaal. Ze zingen en spelen onder meer Jiddisch, Turks, Roemeens, Bulgaars en Macedonisch, traditioneel met eigen composities. Speciale gast is de zangeres Alysia van Horik, een jonge vrouw met een dijk van een stem. Ook de nieuwe generatie doet mee; Douwe Nauta en Ruben Mulder. Daarnaast geven oud-leden van Di Gojim acte de présence. Het resultaat is een swingend en dampend concert; vocale kleinkunst en instrumentaal vuurwerk. Wereldmuziek van topklasse!

Reacties uit het publiek:

“Het was inderdaad weer een feest. Wat een passie en wat een virtuoos spel van jullie allemaal.”

“Blijvend succes, feest en emotie – een mooie mix. Genoten!”

“Super!! Wat een stem die Alysia, die mogen jullie wel vaker meenemen. Het was weer helemaal top”.

“Wat een show! Wat een geweldige muzikanten bij elkaar. Echt genoten!”